HOT Startup - шаблон joomla Продвижение

Lichaamsbehandelingen

 

Lichaamsbehandeling van de rug 60 minuten

€59,50

Lichaamsbehandeling van de rug 60 minuten: Deze behandeling begint met een scrub van de rug. Gevolgd door een chocolade pakking voor de totale ontspanning. Daarna volgt een massage van de rug en de achterkant van de benen. Als afsluiting van de behandeling een verzorgende bodylotion

 

Massage rug, nek en schouders 30 minuten

€29,50

Massage gehele lichaam 50 minuten

€49,50

 

Waxen

Clean and Easy is in Amerika het toonaangevende merk als het om lichaamsontharing gaat. De waxing spa van clean and easy is veilig, efficiënt en uiterst hygiënisch .De wax word door middel van een roller aangebracht. Hierdoor is het mogelijk de wax snel en nauwkeurig aan te brengen. De verwijderingsstrips zorgen ervoor dat de haargroei op een hygiënische manier worden verwijderd. Clean and Easy werkt met harssoorten die zorgvuldig zijn samengesteld uit de beste natuurproducten , zoals bijenwas en dennenhars. Er is wax voor de normale en de gevoelige huid. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de haartjes minimaal 5 mm lang zijn. De haartjes worden met de haarwortel en al verwijderd, dat betekent dat er geen stoppels maar kleine zachte haartjes teruggroeien.

 

Waxen onderbenen

€19,50

Waxen gehele benen

€32,50

Waxen oksels

€13,50

Waxen onderarmen

€13,50

 

 

Wilma van Gestel
Burgemeester Snelsstraat 10
5151 AP
Drunen
06-10455154
Wilmavgestel@gmail.com

Mooi bij Wilma werkt uitsluitend op afspraak! voor een afspraak kunt u altijd bellen of een mailtje sturen, via het contactformulier op deze website of via uw eigen e-mail.

Volg mij op Facebook