HOT Startup - шаблон joomla Продвижение

Gelaatsbehandelingen

 

Basis Gelaatsbehandeling 60 minuten

€45,-

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid waarna er een huidanalyse word gemaakt, gevolgd door een dieptereiniging. Dit kan een peeling of lysing zijn. Indien nodig zal de huid worden behandeld met het vapo stoom apparaat.Onzuiverheden worden verwijderd. Om de huid te kalmeren volgt een kalmerend masker. De behandeling word afgesloten met een verzorgende dag of nachtcréme.

 

Luxe Gelaatsbehandeling 90 minuten

€55,-

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid waarna er een huidanalyse wordt gemaakt, gevolgd door een dieptereiniging. Dit kan een scrub, peeling of lysing zijn. Indien nodig zal de huid worden behandeld met het vapo stoomapparaat. Onzuiverheden worden verwijderd. Om de huidconditie te optimaliseren word er een masker aangebracht passende bij uw huidtype. Aansluitend worden gelaat, nek, schouders en decolete gemasseerd. De behandeling word afgesloten met een verzorgende dag of nachtcreme

 

Bindweefselbehandelingen

Bindweefselmassage is een huidverjongende massage, al na 1 massage ziet u resultaat. Om optimaal resultaat te behouden zjin meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. Daarom kunt u het beste eenmaal een kuur nemen. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 6 a 10 keer zijn. Daarna kunt u het onderhouden door om de 3 tot 6 weken terug te komen. Als u een kuur neemt, dan krijgt u vrijblijvend 5 euro korting op de opvolgende onderhoudsbehandeling.

 

Basis Bindweefselbehandeling 30 minuten

€37,50

Basis Bindweefselbehandeling kuur, 6X 30 minuten

€195,-

Basis Bindweefselbehandeling kuur, 10X 30 minuten

€325,-

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, dan volgt de bindweefselmassage van 25 a 30 minuten. Om de huid te kalmeren leg ik een koel kompres op de huid en reinig ik na met lotion. Er kan eventueel een ampul worden aangebracht voor €6,- extra. Hierna wordt de behandeling afgesloten met een verzorgende creme

 

Luxe Bindweefselbehandeling 60 minuten

€60,-

Luxe Bindweefselbehandeling kuur, 6X 60 minuten

€330,-

Luxe Bindweefselbehandeling kuur, 10X 60 minuten

€550,-

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, dan volgt de bindweefselmassage van 25 a 30 minuten. Om de huid te kalmeren leg ik een koel kompres op de huid en reinig ik na met lotion. Er word een ampul aangebracht en ingeklopt. Daarna volgt een serum en een masker. Ondertussen krijgt u een ontspannende hand/voetmassage, als laatste nog een korte gelaatsmassage waarna de behandeling word afgesloten met een verzorgende creme.

 

Sugaring

De ontharing met suikerpasta, sugaring, is de nieuwste trend in ontharing. vergeet het inefficiënte scheren en geniet van het heerlijke gevoel van een zijdezachte huid.

Wenkbrauwen

€12,50

Bovenlip

€7.50

Kin

€17,50

Bovenlip en Kin

€22,50

Verven

Wimpers Verven

€12,50

Wenkbrauwen verven

€10,-

Wimpers en Wenkbrauwen verven

€20,-

Wenkbrauwen verven en harsen

€20,-
 

Wilma van Gestel
Burgemeester Snelsstraat 10
5151 AP
Drunen
06-10455154
Wilmavgestel@gmail.com

Mooi bij Wilma werkt uitsluitend op afspraak! voor een afspraak kunt u altijd bellen of een mailtje sturen, via het contactformulier op deze website of via uw eigen e-mail.

Volg mij op Facebook